Weboldalkészítés helyi vállalkozásoknak

A weboldalkészítés nagyon fontos szerepet játszik a helyi vállalkozások sikeres online megjelenésének biztosításában. A weboldal lehetővé teszi, hogy a vállalkozások bemutathassák termékeiket és szolgáltatásaikat az internetre közzétett tartalmak segítségével. Emellett a weboldal lehetőséget biztosít a vásárlókkal való kommunikációra, és ha az üzleti modell megköveteli, lehetővé teszi az online vásárlást is. A jól megtervezett és készített weboldal segít a vállalkozásoknak növelni a látogatottságukat, valamint elősegíti a vásárlók elégedettségét és lojalitását. Ilyen weboldalakat készítünk olyan helyi vállalkozásoknak, mint a Tied.

Weboldalkészítés helyi vállalkozásoknak - Fogorvos

A weboldalkészítés menete

Kapcsolatfelvétel

A kapcsolatfelvétel során meghatározzuk a leendő weboldal célját, áttekintjük, mit szeretnél elérni vele. Lehetőséged van bemutatni szolgáltatásaidat, közzétenni tartalmaidat blog formájában, de lehet olyan üzleted is, ahol követőid megvásárolhatják termékeidet.

Tervezés

A kapcsolatfelvétel során meghatározott célok szerint elkészítjük az oldal kinézetét.

Mielőtt bármit is kódolnánk, együtt átnézzük ezt a tervet, és eldöntheted, hogy szeretnél-e változtatásokat végrehajtani. Ezen a ponton minden meglehetősen képlékeny, és nagyon könnyű végrehajtani a kívánt változtatásokat.

Weboldalkészítés – Fejlesztés

A weboldalkészítés fejlesztési fázisa a tervezést követő szakasz, amikor a megtervezett weboldal valósággá válik. Ebben a fázisban a weboldalt létrehozzuk a WordPress rendszerében, és a különböző funkciókat implementáljuk. A fejlesztési fázis során a weboldal dizájnját is tovább finomítjuk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Tartalomfeltöltés

A dizájn elkészítésével a weboldalkészítés nem ér véget. Tartalomra van szükség, ami bemutatja az egyes szolgáltatásaidat, elérhetőségeidet és árakat. A szolgáltatások leírását képekkel, videókkal vagy grafikonokkal is színesíthetjük hogy leendő vásárlóid jobban megértsék őket. Megjelenítjük a nyitvatartási időt, térképet, valamint a vállalkozás történetét és filozófiáját. Emellett fontos más vásárlók véleményét is megjeleníteni.

Élesítés

A weboldal élesítése során a weboldal kódját és tartalmát a világhálóra feltöltjük, így elérhetővé válik a leendő ügyfelek számára. Ezután a weboldalt ellenőrizzük és teszteljük Meggyőződünk róla, hogy az oldal ugyanúgy működik, mint a fejlesztői tárhelyen. Emellett a weboldal elérhetőségét és láthatóságát is beállítjuk, hogy ügyfeleid könnyebben megtalálhassák a keresőmotorokban.

Karbantartás

A weboldal karbantartása során a weboldal működését és biztonságát ellenőrizzük és javítjuk, ha szükséges. Ennek része a WordPress naprakészen tartása, valamint a szerverek és tárhelyek rendszeres ellenőrzése. Emellett a weboldal tartalmát is frissíteni kell, hogy naprakész legyen és megfeleljen az ügyfeleid igényeinek. A tartalom frissítése lehet például új cikkek, termékek vagy szolgáltatások felvétele, valamint a meglévő tartalmak frissítése. A weboldal karbantartása fontos a weboldal megfelelő működésének és az ügyfeleid elégedettségének biztosításához.