Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy weboldal elkészítése?

A weboldal bonyolultságától és a kívánt funkcióktól függ. Egy egyedi weboldal készítés helyi vállalkozásoknak 240.000 Ft-tól indul, emellett kínálok bérelhető weboldal készítést, amely évente 60.000 Ft. A részleteket a linkre kattintva olvashatod.

A weboldal készítéshez tárhely szolgáltatás is tartozik?

Igen, a weboldal készítéshez tárhely is tartozik, nem kell külön utánajárni, bízd rám a weboldal elhelyezését. A szolgáltatás a domain ügyintézést is tartalmazza

Mobilbarát és reszponzív lesz a weboldalam?

Igen, ez manapság alapkövetelmény. A végeredményt többféle eszközön és ellenőrzőeszközzel is teszteljük.

Képes leszek egyedül frissíteni a weboldalam tartalmát?

Igen, egy WordPress weboldal esetében ez nem bonyolult feladat. A weboldal átadásakor igény szerint megmutatok mindent, amire a tartalom frissítéséhez szükség van. Sőt, később is kérhetsz segítséget.

Egyedi tervezésű weboldalakat készítesz, vagy sablonokat használsz?

Mindkettőre lehetőség van. A feladat és a költségvetés határozza meg. Sokszor egyedi tervezésre van szükség, máskor a sablonos megoldások is kiválóan megfelelnek. Az egyedi megjelenést ebben az esetben az egyedi tartalom adja. Például egy duguláselhárítást kereső ügyfél nem fogja észrevenni, ha a városban egy masszőrnek ugyanolyan elrendezésű weboldala van. A bérelhető weboldal szolgáltatás kedvezőbb árfekvésének köszönhetően azonban a kisebb vállalkozásoknak is elérhetővé válik a profi weboldal.

A weboldalam felhasználóbarát lesz, és könnyen lehet majd rajta navigálni?

Természetesen. Vannak olyan apróságok, amiket használat közben nem is veszünk észre a weboldalakon, de standardnak számítanak a weboldal készítés során.

A weboldalam a gyorsan fog betöltődni?

Igen, fontos, hogy a weboldal gyorsan betöltődjön. Olyan technikák kombinációjával készül a weboldal, mint például a képek tömörítése, a HTTP-kérelmek minimalizálása, a böngésző gyorsítótárazásának engedélyezése és a gyorsítótárazási bővítmény használata. Ezenkívül a weboldal karbantartás során rendszeresen figyelem és tesztelem a webhely betöltési sebességét, hogy azonosítsam és kijavítsam az esetleges problémákat.

Össze lesz kötve a weboldalam a közösségi oldalakkal?

Természetesen. Ez fontos is, hiszen lehetővé teszi, hogy a weboldal látogatói könnyedén kapcsolatba léphessenek márkáddal a különböző közösségi média-csatornákon, ami javíthatja az elköteleződésüket, és erősebb kapcsolatot alakíthatsz ki a közönségeddel.

Kérj ajánlatot!