Weboldal bérlés

Minden vállalkozásnak kell lennie weboldalának. Ez egy olyan hely – a közösségi oldalakkal szemben – ahol a saját szabályaid érvényesek. Bemutathatod vállalkozásodat, nem tiltják le, nem veszik le a fotóidat, nem változik meg a kinézete akaratod ellenére.

Weboldal bérlés szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, mert a kisebb vállalkozások nem minden esetben engedhetik meg maguknak az egyedi tervezésű weboldal elkészíttetését és saját webes szakember megfizetését, azonban szükségük van rá. Ügyfeleid tudni szeretnék rólad, hogy ki vagy, hol dolgozol, mikor vehetik igénybe szolgáltatásaidat.

Amit a weboldal bérlés szolgáltatásunkkal kapsz:

 • Profi, gyors weboldal reklámmentesen.
 • Tárhely
 • Évente 6 alkalommal változtatási lehetőség
 • Folyamatos karbantartás, frissítések elvégzése
 • Rendszeres biztonsági mentések
 • Összekötés a Google Cégem profillal
 • Helyi keresőoptimalizálás beállításai
 • Összekötés a Google alap analitikai eszközeivel
 • Ügyfélvélemények megjelenítése

Amit a weboldaladról megtudhatnak ügyfeleid:

 • Ki vagy
 • Milyen szolgáltatásaid vannak,
 • Részletes információk szolgáltatásaidról
 • Megnézhetik az árlistádat
 • Hol van az üzleted vagy működési területed
 • Megnézhetik fotóidat az üzletedről
 • Megnézhetik fotóidat munkáidról
 • Mikor állsz a rendelkezésükre, mikor tartasz nyitva
 • Hogyan lehet kapcsolatba lépni veled
 • Hol találnak meg a Google térképen
 • Ügyfeleid véleménye rólad
 • Munkaidőn kívül is kapcsolatba léphetnek veled a Kapcsolati űrlapodon

Egy ilyen weboldal megkönnyíti, hogy bizalmat építs, még mielőtt először találkoznátok, a leggyakrabban feltett kérdéseikre választ kapnak. Ez két okból is hasznos. A szolgáltatásaiddal kapcsolatos kérdések általában ugyanazok. Ügyfeleid bármikor választ kaphatnak ezekre a kérdésekre kényelmesen, ezzel meggyorsítva a döntési folyamatukat. A másik előny, hogy neked sem kell ugyanazokat a válaszokat százszor elmondani, így nem szakítod meg telefonálással a munkádat.

Képzeld csak el: masszőr vagy, és éppen dolgozol. Csörög a telefonod, amit nem tudsz felvenni. Két vendég között vissza tudod hívni, de csak azt akarja tudni, hogy mennyibe kerül egy svéd masszázs, és hol van szalonod. Időpontot nem kér egyelőre. Ezt a hívást megspórolhatod, és helyette fel tudsz készülni a következő vendégre, hogy felkészülten fogadhasd. A másik lehetőség, hogy nem hív fel és nem tudja meg, hogy hol van a szalonod. De erről nem is szerzel tudomást. Hányan lehetnek ilyenek?

A weboldalad az ügyfeleid által feltett kérdésekre választ tud adni, és neked egyszer kell leírnod őket. Ha menet közben felmerül még kérdés, a weboldalt ki lehet egészíteni vele.

Miért ilyen olcsó a weboldal bérlés?

Gyakran felmerül a kérdés, hogyan kaphatod meg ezt a weboldalt a másik szolgáltatáshoz képest töredék áron? Olyan sablonokat használunk, amelyek bizonyítottan működnek a szolgáltatói szektorban. Mindegyiket személyre szabjuk a képeiddel, logóddal, színsémáddal és információiddal, hogy ne legyen két egyforma webhely. Ha el tudjuk kerülni az egyedi tervezés időköltségét és ugyanazokat az eredményeket érjük el, mint egy egyedi weboldallal, mindannyian nyerünk.

Milyennek látják majd az ügyfeleid a bérelhető weboldalad?

A szolgáltatásod megrendelésekor az ügyfeled nem veszi észre, hogy a weboldalad elrendezése hasonló a konkurenciához, vagy más szakma képviselőjének oldalához. Köszönhetően az egyedi színeknek, szövegnek, megjelenésnek, rád fog ismerni és nem téveszt össze a konkurenciával.

Egy jól összerakott weboldal megkönnyíti az ügyfeled dolgát, hogy minden információt megtaláljon rólad, ami ahhoz kell, hogy melletted döntsön és megbízzon benned.

Hogyan készül a bérelhető weboldal?

A megrendelő űrlap segítségével rendeld meg a weboldalad. A tartalom feltöltését bizonyos szintig nem lehet elkerülni, mindenképpen szükség van rád ebben a fázisban. A vállalkozásodat Te ismered a legjobban.

Ezután rendszerezetten küldd el a weboldal tartalmát. Ha valamihez nincsen tartalmad, segítünk elkészíteni. Ennek természetesen külön díja van, de ilyenkor el tudod dönteni, hogy inkább elkészíted a szöveget, vagy megéri ránk bízni és a munkáddal foglalkozni.

A tartalom beküldése előtt kapsz egy listát, amiből tudhatod, mivel kell készülnöd. Minden egyes tartalom mellett látod majd, hogy mennyire van szükség rád, mennyiben tudod ránk hagyni az elkészítést. Az árlistádat pl. nem tudjuk elkészíteni helyetted, de az egyes szolgáltatásaid leírását egy rövid vázlat alapján elkészítjük.

A megadott adatok, tartalom alapján elkészítjük az oldalad, és megmutatjuk. Ekkor átbeszéljük a szükséges változtatásokat, és ez alapján finomítjuk az oldalt.

Amikor az általad is jóváhagyott weboldalad elkészül, akkor feltesszük a tárhelyre, bekötjük az analitikai eszközöket, beállítjuk a helyi keresőoptimalizálást, teszteljük és publikáljuk az oldalt.

A bérelhető weboldal üzemeltetése

Ahhoz, hogy a weboldal naprakész legyen, felügyeletre van szükség. A biztonsági frissítéseket telepíteni kell, tesztleni, hogy minden rendben működik-e utána. A tartalmakat aktualizálni kell, erre évente 6 alkalommal van lehetőséged ingyen. Ez egy helyi vállalkozás számára a tapasztalatok alapján elég szokott lenni. Ha többször lenne rá szükség, akkor sem kell megijedni, kedvező áron 24 óra alatt elvégezzük.

A weboldal bérlés ára

A weboldal bérlés ára évente 90.000 Ft.

Kérdésed van? Írd meg, válaszolok!